dijous, 21 de maig del 2009

Les meves mones

Si no ho recordo malament va ser l'any 2004 que vaig anar a una classe de mones al club Caprabo que impartia un pastisser de la marca Valor. Des d'aquell any preparo la mona de la meva neboda i sempre li he fet les figures de xocolata. La veritat és que no és fàcil, perque no tinc els estris adequats però, tot i així, no perdo la paciència i cada any faig dissenys nous. Us en deixo una mostra per tal que les veieu.











5 comentaris:

ELS PEIXOS ha dit...

Caram , quines mones!!!en fas més de una ????Hi vist un comentari teu a la cuina vermella i veig que és més nova que jo amb aquestes coses.
Per aprendre , lo millor és el que has fet , visitar la cuina vermella, son els millors dintre dels millors., ja ho aniràs veien..
Felicitats per el teu bloc nou i que tinguis molta sort que també és necessita...

Mònica ha dit...

Moltes gràcies PEIXOS, és un gust veure que algú et comença a visitar.
Normalment en faig 2 cada any però la segona és més modesta. Aquestes que veieu aquí són d'anys diferents. I el més gratificant de tot no és veure'n el resultat sino escoltar la meva nevoda (7 anys) quan em diu: - Tieta, és que m'agraden tant aquestes mones que em fas!... Et cau la baba i t'anima a repetir l'any següent.
Seguirem en contacte

Mercè ha dit...

Hola xocolata!! Amb un nom així, crec que et visitaré sovint! ;) jeje
Acabo de descobrir el teu blog pel teu comentari a la cuina vermella i veig que no fa massa que has estrenat el blog! Així que benvinguda i ànims!! Ja veuràs com enganxa molt això! ;)
Fins aviat!

Ruben ha dit...

Quines mones més espectaculars :-D
Tenen una pinta per morir-se de bones!

Mònica ha dit...

Ho eren!
Gràcies surfzone.
Mònica