dimecres, 2 de febrer del 2011

Una empenta per tornar a posar-nos en marxa

Com és de bonic tenir algú que pensi en tú. Com n'és d'agradable tenir algú que et doni una empenteta per tirar endavant!
Tinc molta sort, ho sabeu?...no?doncs ja us ho dic jo.
Es veu que, sense saber-ho, he estat nominada per explicar algunes coses que no coneixeu de mi i després nominar 10 persones més perquè facin el mateix.
Com que fa tant temps que estic desconectada del món blocaire no coneixia aquestes nominacions...és més, m'ha fet tanta il·lusió que la meva germana em nominés que ni tan sols m'he aturat a visitar els blocs impulsors d'aquesta història!
Mira que tindria coses per explicar, perquè el meu problema és que ho explico tot, de vegades massa, i ara no se m'acut res!
1. Sóc la gran de 3 germans. Amb el segon, que és un noi, ens portem 2 anys i amb l'ELisabet (que alguns coneixeu pel seu bloc Tots a la Cuina! i pel bloc que compartim Amb les mans...feltre i més)10.
Als 2 me'ls estimo amb bojeria i per mí son les millors persones del món, però a ells no els ho dic mai; ara ja ho saben, em cau la baba quan parlo d'ells.

2. Al contrari que la meva germana i el meu pare, jo no sóc gens ordenada, tot i que m'encanta veure les coses en ordre.

3. Tinc 3 fills de 15, 13 i 10 anys...2 en plena adolescència i el 3r que va en camí. Segur que alguns ja sabeu de què parlo. Fins fa poc temps encara deia que m'hagués agradat tenir-ne 5 de fills, però ara ja no. No cambiaria per res els fills que tinc però no en tindria més, aquesta etapa és molt dura i els nostres són molt guerrers. Sort que tinc un marit amb molta paciència i que té el dò de la tranquilitat, tanta que em posa nerviosa.

4. He dit nerviosa?....doncs sí, ho sóc molt, encara que ningú ho diria perquè no ho aparento, però necessito estar en moviment constant i fent sempre alguna cosa. És per això que tinc el meu bloc abandonat perquè faig tantes coses que no tinc temps per tot.

5. M'apassiona cantar. Estic cantant amb dues corals i amb un trio. Apa aquí!!

6. A més de la cuina també m'agrada molt la pintura i les manualitats en general.

7. D'aquelles 3 coses que diuen que has de fer a la vida, només em falta escriure el llibre...qui sap!!?

8. Sóc molt inconstant amb el què faig perquè no m'agrada la rutina, sempre vull alguna cosa nova.

9. Sempre m'hagués agradat muntar un restaurant amb la meva germana.

10. Ara estic en un dels meus millors moments, em sento feliç amb el que faig i m'agrada pensar que, encara que el dia hagi sigut un desastre l'andemà torna a sortir el sol.


Apa! ja sabeu algunes coses més de mi, ara em toca a mi passar el relleu a d'altres blocaires perquè ens expliquin més coses:

1. La cuina vermella
2. El món de la cuina
3. Pa de nous
4. El cullerot festuc
5. La cuina de casa
6. Cocinarte
7. QUEEnant per tú
8. El cafè de nit
9. DIT I FET
10. Cuina per llaminers

Encara que jo no publiqui, tot sovint visito els seus blocs per no perdre'm res.
Vinga au, tothom a treballar!

1 comentari:

Juan Fernando Ortiz Llares ha dit...

Hola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
Esperando tu respuesta dejo un cordial saludo.

Juanjo
carritus.wordpress.com
juanjoortizllares@gmail.com