
La recepta és molt senzilla considerant que el resultat visual i gustatiu ens podríen fer pensar en una complicada preparació.
Es menja com un paté, tallat a llesques fines i acompanyat de torrades.
La recepta me la va passar una veïna i per tant no en sé l'orígen per poder-lo citar.
És la primera vegada que preparo aquest entrant i he de dir que encara no li he agafat del tot el truc.
Aquests plats tant senzills normalment necessiten de toc personal que els hi acaben de donar exel·lència i jo encara no me l'he fet meu!.
TERRINA DE PEU DE PORC AMB BUTIFARRA NEGRE
Ingredients
3 peus de porc
1 butifarra negre
1 pastanaga
1 fulla d'api
1 ceba
1 fulla de llorer
Sal
Brou de coure els peus de porc
Procediment
En una olla grossa hi posem l'aigua, els peus de porc, les herbes per fer el brou i la fulla de llorer i ho fem bullir tot unes 3 hores. Cap al final hi afegim la sal al gust.
Treiem els peus i els deixem refredar una mica per poder-los desossar i trinxar ben petits.
Trinxem també la butifarra i la posem juntament amb els peus en una paella amb una mica d'oli perquè s'enrosseixi.
Un cop fet això posem la barreja en un motlle allargat i la cobrim amb el brou de bullir els peus.
Ho posem a la nevera unes hores per tal que la gelatina del brou agafi prou consistènia per poder-la tallar.
Ho servim a talls fins acompanyat de torradetes.
Bon profit!
7 comentaris:
Em sembla una proposta molt interesant, segur que ho provaré ben aviat.
ptns.
Mare de déu quina bona idea, m'encanta.
Doncs per no haver-li agafat el punt t'ha quedat de luxe!
Petunets,
Eva.
Doncs trobo que és molt interessant per uns entrants variats.
A veure quin toc personal li poses!
Una abraçada!
No he preparat mai peus de porc, la meva mare els fa deliciosos i al meu pare li encanten...potser m´animaré a fer aquesta recepta...petonets
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris.
Una abraçada!
Mònica
Tiene buena pinta,me encanta como entrante,tomo nota.
Besets.
Publica un comentari a l'entrada