diumenge, 13 de febrer del 2011

Celebració d'aniversari

Aquest cap de setmana hem estat de celebració. La Tatiana, que és la directora de la coral de la que formo part, i a qui m'estimo molt, ha fet 30 anys.
Hem fet una gran festa sorpresa que ella no s'esperava però que li ha fet molta il·lusió.
Jo em vaig comprometre a fer el pastís i com que la setmana passada, mirant els altres blocs vaig veure el pastís que l'Eva, del Cullerot festuc, havia fet per l'aniversari del seu avi, em va donar la idea de fer el mateix amb el nº 30 i aquí us en deixo veure el resultat.
És una base de pasta de full (la vaig comprar congelada) farcida amb crema pastissera (recepta del llibre: Cuinar és senzill, de Montserrat Seguí. pàg. 284) i fruites variades.
Va ser tot un èxit.

5 comentaris:

tots a la cuina! ha dit...

Apa!!! Que bonic ha quedat!!
Moltes felicitats per la Tati! Ah! i bona tornada a la blogsfera ;-)

Glòria ha dit...

I us la vareu menjar?, quina pena, taaaant bonica que era!.

El cullerot Festuc ha dit...

La Tatiana deuria estar encantada amb aquest pastís tan dolç!!! M'encanta com t'ha quedat i de ben segur estava boníssim!
Petuents,
Eva.

Cuinagenerosa ha dit...

un pastís preciós, felicitats (a les dues)!

Mònica ha dit...

Gràcies a tots, ja veig que tan de temps fora no ha fet que deixéssiu de comentar.
Gràcies Eva em vas donar una gran idea i...sí,ens el vam menjar tot, era boníssim i a la Tati li va encantar. Fins i tot el seu pare, que l'any que ve fa 60 em va demanar que n'hi fés un!
Mònica