dilluns, 20 d’abril del 2009

Dinars de tàper



Trucs i receptes per a menjar bé a la feina

Ada Parellada.

Aquest és un llibre per tenir a mà tots aquells que dineu fora de casa i esteu farts de les digestions pesades, conseqüència de dinar de menú.

Les receptes són variades i fàcils de preparar. No us penseu que tot son amanides, hi ha una gran varietat de receptes.

Us el recomano!. És una bona manera de menjar variat i saludable cada dia

Benvinguda!

Cuinar cada dia resulta de vegades pesat i rutinari. Vivim en un temps en que la pressa i l'estrès no ens deixen gaire temps per pensar en una cosa tan important com és la nostra alimentació i acabem menjant qualsevol cosa.
Fa uns quants anys, abans que la dona s'incorporés plenament al mercat laboral, les mares i àvies eren les encarregades de transmetre la cultura culinària a filles i nétes.
Intuitivament recorrien a combinacions alimentaries de gran riquesa nutricional que amb el pas dels anys hem anat perdent.
M'agradaria que aquest blog aportés un petit gra de sorra per intentar recuperar la cuina de sempre i aprofitar les modernes tècniques culinàries i els nous aliments per gaudir d'una alimentació equilibrada, sana, fàcil i ràpida, que ens ajudi a crear uns bons hàbits alimentaris, sense oblidar-nos, però, del plaer que representa un caprici pel paladar i que, depenent del gust de cadascú, pot ser un plaer dolç o salat.
Us convido a participar amb les vostres aportacions preguntes i dubtes sobre alimentació que entre tots podem anar solventant, així com receptes de cuina que ens ajudin a crear un receptari
bàsic per recuperar uns costums perduts que resultaven tant adequats.